Op welk toestel kan je aan de slag met PicToPlay?

PicToPlay werkt in een recente webbrowser, en werkt best met computer en muis.

Ga terug naar overzicht

Het werken met PicToPlay werkt het vlotst met een computer en muis. Het gebruik van het touchpad van een laptop is ook mogelijk, maar voor het schuiven van de pictogrammen werkt een aparte muis beter.

Ook op een toestel met touchscreen of tablet kan PicToPlay gespeeld worden. Voor dit soort toestellen wordt gewerkt met de “long touch”, wat wil zeggen dat je voor het verslepen het pictogram enkele tellen aangetikt moet houden voordat je kan beginnen slepen.