Wat heb je nodig voor een PicToPlay-sessie?

Een geschikt toestel per groepje, en eventueel nog didactisch materiaal.

Ga terug naar overzicht

Zorg voor het gebruik van de tool voor één pc, laptop of tablet per deelgroepje. Houd er rekening mee dat de batterij minstens 1 tot 1,5 uur meegaat en dat het toestel toegang moet hebben tot wifi of 4G om de tool te gebruiken.

Op basis van je keuzes hierboven ga je aan de slag om al het materiaal klaar te zetten in de tool en eventueel nog didactisch materiaal voor te bereiden.  Werk je graag ook met een uitgeprinte basiskaart, print deze dan op A3-formaat in kleur en voorzie één kaart per deelgroepje.  Ook foto’s van de plek die je geprint wilt tonen, voorzie je het beste in kleur en één set per groepje.