Hoe krijg je toegang tot PicToPlay?

Vraag een account aan via mail op info@k-s.be

Ga terug naar overzicht

Om te registreren voor de PicToPlay-app stuur je een mailtje naar Kind & Samenleving op info@k-s.be. Vermeld deze gegevens:

• Je voornaam en naam
  • Je mailadres
  • Een gebruikersnaam, bestaande uit 2 delen (bijv. voor- en familienaam, naam van gemeente en dienst,...)
  • Een veilig wachtwoord
  • Welk pakket je wil gebruiken
  • Indien van toepassing: volledige facturatiegegevens en eventueel nummer van bestelbon
  • Facturatietermijn: jaarlijks of maandelijks

We raden aan één account te registreren waarin je alle gegevens wil verzamelen. Dat kan per gemeente, bedrijf, school, maar ook kleiner, zoals per deelgemeente, wijk of campus. Die keuze is aan jou. Je kan met meerdere personen inloggen op hetzelfde account, we raden aan om slechts met één login tegelijk een traject te begeleiden.

Als je een account aanvraagt voor de PicToPlay-app, moet je akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden van de tool.